Zákazníci volí tiskárny karet Zebra řady ZXP™ pro jejich výkon a rychlost. Nyní mohou být díky řešení Zebra Virtual PrintWare ještě rychlejší. Sada Zebra Virtual PrintWare umožňuje hromadné vzdálené sledování tiskáren a poskytuje úplný přehled a kontrolu nad tím kdy, jak a kde je každá karta vytištěna. Pro snadnou integraci a implementaci distribuovaných řešení tisku karet nyní můžete spravovat a škálovat tiskárny karet a tiskové úlohy prostřednictvím distribuce tiskové kapacity mezi různá umístění.

Správa a tisk kartových tiskáren

management kartových tiskáren v rámci velkých a složitých řešení vydávání karet nebyl nikdy jednodušší. Pro maximální využití výkonu tiskáren karet potřebujete vysoce výkonný software. Abyste mohli udržet krok s neustále se zvyšujícími nároky svého podnikání, musíte být schopni monitorovat, integrovat a tisknout na široké škále vzájemně propojených tiskáren karet. Software Zebra Virtual PrintWare vám umožňuje převzít plnou kontrolu nad síťovým tiskem karet.

Zebra Virtual PrintWare umožňuje hromadné vzdálené sledování tiskáren a poskytuje úplný přehled a kontrolu nad tím kdy, jak a kde je každá karta vytištěna.

Pro snadnou integraci a implementaci distribuovaných řešení tisku karet lze nyní spravovat a škálovat tiskárny karet a tiskové úlohy prostřednictvím distribuce tiskové kapacity mezi různá umístění. Snažíte se zjednodušit složité řešení tisku karet implementované na různých místech? Software Zebra Virtual PrintWare je pro vás přesně to pravé řešení. Vizuálně monitorujte tiskárny, stavy tiskových úloh, stavová upozornění a spravujte velkoobjemové zakázky, to vše z jednoho místa. Potřebujete integrovat tisk karet v rámci převzatého, nebo již existujícího řešení? Tiskněte do softwaru Zebra Virtual PrintWare prostřednictvím ovladače pro Windows®, sady ZMotif™ SDK, nebo pomocí nových tiskových šablon založených na formátu XML.

Získejte zpět plnou kontrolu

  • Rychlá integrace tisku karet z jakékoli aplikace díky tiskovým šablonám a tiskovým datům formátu XML pro tisk datových karet
  • Vyšší úroveň služeb díky monitorování tiskáren a upozorněním v reálném čase
  • Sdílejte vaše vysoce výkonné stolní tiskárny pro spolehlivý, škálovatelný, velkoobjemový tisk

Zebra Virtual PrintWare je ideální pro

  • Decentralizovaný tisk karet v pojišťovnách, bankách, školách, maloobchodních řetězcích
  • Velkoobjemový centralizovný tisk karet ve výkonných pracovištích

Produkty Zebra Virtual PrintWare

Zebra PrintMonitor™

  • Spravujte již existující, nebo nová řešení využívající síťové tiskárny karet Zebra řady ZXP.
  • Vizuálně monitorujte stav tiskáren v reálném čase - vše z jednoho místa.
  • Konfigurujte a aktualizujte síťové tiskárny a maximalizujte tak jejich výkon a spolehlivost.
  • Vytvářejte z jednotlivých tiskáren logické celky a zajistěte tím snadnou správu rozsáhlých síťových řešení.

Zebra PrintManager™

  • Snadno integrujte tok textových XML dat pro tisk karet z jakékoli aplikace, nebo operačního systému.
  • Tiskněte na jedné, nebo více síťových tiskárnách karet, sdílejte tiskárny za účelem dosažení maximálního výkonu a obratu.
  • Spravujte a zaznamenávejte tiskové úlohy do integrované databáze.
  • Zahrnuje software Zebra Virtual PrintMonitor.

Příklad koncového řešení tisku karet za použití softwaru Zebra Virtual PrintWare a tiskových šablon

ZVP

Příklad řešení síťového tisku a použití softwaru PrintManager

Další informace o produktu Zebra Virtual Printware naleznete zde