Proč bych si neměl kupovat nejlacinější tiskárnu ID karet, kterou najdu? Tiskárna je prostě tiskárna, ne? Špatně! Existuje řada faktorů, které je třeba při volbě tiskárny ID karet zvážit. Mnohé z nich si často uvědomíte, až když už je příliš pozdě.

Řekněme, že v letošním roce pořídíte novou jednostrannou tiskárnu karet, protože jediné co aktuálně potřebujete, je fotografie a nějaké texty na přední straně karty s tím, že zadní stranu karty necháte prázdnou. Co když ale příští rok vyvstane potřeba tisknout proměnná data i na zadní stranu karty? Jenže vy máte jen jednostrannou tiskárnu. Co teď? Některé tiskárny v naší nabídce mají modulární design a proto je možné je v případě potřeby rozšířit o další funkce, jako je například automatický obraceč karty, jehož přidáním provedete jednoduchý upgrade na oboustranný tisk.
Nečekaná potřeba oboustranného tisku je jen jeden z mnoha případů, kdy se vyplatí opravdu pečlivě zvážit výběr tiskárny. Než si tedy vyberete novou tiskárnu ID karet, poraďte se s námi. Pomůžeme Vám najít tiskárnu s ohledem na Váš rozpočet. Takovou, která poroste stejně jako Váš kartový projekt.