Nejvýkonnější model z řady - tiskárna Zebra ZXP Series 7 Pro se může pochlubit výstupním FIFO zásobníkem pro 250 karet, což jej předurčuje pro velké objemy tisků. Zde uvádíme přehled nejčastějších otázek k této tiskárně.

Co je ZXP Series 7 Pro?

Tiskárna Zebra ZXP Series 7 Pro, založená na výkonné řadě tiskáren ZXP Series 7 je určená pro aplikace produkce karet ve velkých objemech, kde jsou propustnost a provozuschopnost zásadní. Tiskárna je vybavena vstupním a výstupním zásobníkem s kapacitou 250 karet, které spolu s vysokokapacitními spotřebními materiály přinášejí vyvážený systém produkce karet s minimálmi prostoji.

Jaké aplikace jsou pro ZXP 7 Pro vhodné?

ZXP Series 7 Pro je ideálním řešením pro velkoobjemové aplikace, které můžeme nalézt ve střediscích služeb, u výletních společností či ve státních úřadech pro výdej občanských průkazů. Zákazníci také mohou vytvářet tiskové fronty či farmy pro distribuci velkých tiskových úloh mezi několik tiskáren ZXP Series 7 Pro. To poskytuje škálovatelné a flexibilní tiskové řešení a alternativu k ústředním emisním strojům, které jsou velice nákladné.

Jakými funkcemi je standardně tiskárna ZXP Series 7 Pro vybavena?

Tiskárna ZXP Series 7 Pro je dodávána s touto standardní výbavou:

  • Oboustranná tiskárna s kodérem magnetické stopy
  • Nový vysokokapacitní výstupní zásobník typu FIFO (první dovnitř - první ven)
  • Licence pro software PrintMonitor

Jaká je volitelná výbava tiskárny ZXP Series 7 Pro?

Jako další výbava ve formě volitelné konfigurace nebo rozšíření u zákazníka (pokud je proveditelné) může být k tiskárně přidán laminátor, kodér čipových karet, snímač čárového kódu, zámky krytu a bezdrátové síťové rozhraní.

Mohu si objednat další vstupní a výstupní zásobník pro svou tiskárnu ZXP Series 7 Pro?

Ano, vstupní i výstupní zásobník jsou odnímatelné a pro urychlení zakládání a vyjímání karet ve frekventovaném prostředí lze zakoupit další jednotky.

Mohu tiskárnou ZXP Series 7 Pro přímo nahradit svoji tiskárnu ZXP Series 7?

Ano, ZXP Series 7 Pro je zpětně kompatibilní s aplikacemi navrženými pro ZXP Series 7. Firmware tiskárny a ovladač byly zaktualizovány pro podporu rozšířené funkcionality.

Mohu upgradovat svou tiskárnu ZXP Series 7 na nový model ZXP Series 7 Pro?

Nikoliv, funkce tiskárny ZXP Series 7 Pro jsou dostupné pouze u nově vyrobené tiskárny.

Jaký druh služeb a podpory je k dispozici?

Technická podpora a servisní služby společnosti Zebra bude podporovat ZXP Series 7 Pro podobně jako jiné standardní produkty. Tiskárna je kryta stejnými záručními podmínkami stejně jako model ZXP Series 7. K dispozici je doplňková záruka pro podporu kriticky důležitých operací produkce karet, jejíž sjednání doporučujeme. Další informace naleznete v ceníku volitelné výbavy tiskáren karet Zebra.

Jaký software je k dispozici?

ZXP Series 7 Pro je kompatibilní s posledními ovladači tisku ZXP Series 7 (verze 3.000.00 a vyšší), aplikací Toolbox a ostatními produkty Zebra pro tisk karet (CardStudio a Zebra Virtual PrintWare). K zakoupené tiskárně ZXP Series 7 Pro je přiložena doplňková licence pro PrintMonitor.

Podrobné informace o Zebra ZXP Series 7 Pro získáte na našem e-shopu nebo od našich specialistů.

Více informací o Zebra ZXP Series 7 Pro