Tisková zpráva – Zebra ohlašuje nové kartové tiskárny ZC100, ZC300 a ZC350

Přední světový výrobce tiskáren plastových karet – společnost Zebra – představila 11. dubna 2018 na veletrhu ISC West novou řadu tiskáren plastových karet ZC100, ZC300ZC350.

Zebra opět posunula pomyslnou laťku o něco výš. Tiskárny nové modelové řady ZC přináší špičkovou tiskovou kvalitu pro tvorbu ID karet, docházkových karet, přístupových karet apod.

Modelová řada tiskáren Zebra ZC

• Tiskárny Zebra ZC100 a ZC300 jsou díky svým ultrakompaktním rozměrům vhodné do jakýchkoli, i stísněných prostor. Díky malé výšce je můžete snadno umístit například pod pult nebo přepážku recepce ve vstupní hale podniku.
  • Odnímatelné boční panely lze polepit zakázkově potisknutou fólií, takže tiskárny vizuálně zapadnou do jakýchkoli prostor – ať už jde o vizuál obchodu nebo velké korporace.
  • Tiskárny Zebra ZC100 a ZC300 obsahují nový typ vstupního zásobníku na karty s automatickým přizpůsobením tloušťce každé karty. Otvor pro karty tedy není nutné manuálně upravovat, což značně eliminuje jednu z nejčastějších obtíží spojenou s tiskem různých typů karet na jedné tiskárně (obvykle jde o případ, kdy se tisknout obyčejné karty a karty s RFID čipem).
  • Kryt výstupního zásobníku potisknutých karet je zkonstruován jako dvoukřídlé dveře „lítačky“. Karty lze rychle a pohodlně vyjmout pouze jednou rukou.
  • Tiskárny řady ZC100 a ZC300 jsou součástí platformy Zebra Print DNA – sady utilit a nástrojů pro softwarové vývojáře usnadňující integraci a například vzdálenou správu a dohled tiskáren Zebra.
  • Tiskárny Zebra ZC lze volitelně vybavit také rozhraním ethernet a Wi-Fi 802.00ac.
  • Prémiový model Zebra ZC350 (součást řady ZC300) nabízí ještě rychlejší tisk, možnost zabezpečeného kódování smart karet a tři nové typy barvících pásekYMCKLL, YMCPKO a SrDYMCKO. Každá z nových barvících pásek je určena pro specifické požadavky na bezpečnost, odolnost tisku a zabezpečení.
  • Tiskárny Zebra ZC300 a ZC350 nabízí přehledný grafický displej s informacemi o stavu tiskárny, spotřebního materiálu a také volitelný obraceč karet pro upgrade na oboustranný tisk.
  • Tiskárny Zebra ZC350 budou volitelně vybaveny bezkontaktními moduly Elatec TWN4.
  • Tiskárny řady ZC nahradí během roku 2018 modelovou řadu ZXP series 1 a ZXP series 3.

Tiskárny nové řady ZC také nabídnou inovativní pojetí grafického rozhraní ovladače s realistickým náhledem tisku karty – tedy grafické znázornění, jak se provedená změna v nastavení projeví v tiskovém výstupu. Součástí nového grafického rozhraní jsou také předinstalovaná instruktážní videa k výměně spotřebního materiálu a čištění.

V souvislosti s uvedením nové řady kartových tiskáren také společnost Zebra oznámila finalizaci vývoje zcela nové verze obslužného software pro návrh, tisk a kódování ID karet Zebra Cardstudio 2.0 s plně integrovaným novým grafickým rozhraním pro snazší nastavení a obsluhu tiskáren.

Tiskárny Zebra ZC100ZC300 a ZC350 k dodání v červnu 2018.

Kontaktujte nás

Vyplněním Vašich osobních údajů se CardHouse s.r.o., se sídlem U Ráje 449, 40321 Ústí nad Labem, IČ 25434471, stane správcem Vašich osobních údajů. Z právního titulu souhlasu evidujeme Email, Jméno, Příjmení, Telefon, do odvolání souhlasu. Tyto údaje zpracováváme za účelem vyřízení dotazu nebo poptávky. Podrobné informace zde