Obě tiskárny společnosti Evolis uvedené na trh – Evolis Zenius a Evolis Primacy nabízejí úžasnou kvalitu obrazu a množství výkonných funkcí za přijatelnou cenu.

Evolis Zenius

je kompaktní a tichá – ideální volba pro vydávání jakéhokoliv typu jednostranných karet na počkání. U verze Expert se z modelu Zenius stává multifunkční tiskárnou schopnou potisknout i nakódovat libovolný typ kontaktních karet nebo RFID karet na frekvenci 13,56MHz*. Evolis Zenius je tedy vhodnou volbou pro příležitostný tisk jednotlivých karet nebo malých tiskových dávek např. u menších společností - zaměstnanecké karty a přístupové karty.

Evolis Primacy

přichází jako jedno z nejvýkonnějších řešení na trhu stolních tiskáren– je schopná produkce jednostranných nebo oboustranných personalizovaných karet v bezkonkurenční tiskové kvalitě. Model Primacy zaručí vysoký výkon a rychlou personalizaci karet a to i ve větších tiskových dávkách, bez vlivu na špičkový tisk a vysokou kvalitu kódování jako u předchozího modelu. Evolis Primacy najde skvělé uplatnění při tisku větších objemů karet na univerzitách, v MHD nebo ve velkých organizacích. Výrobce dokazuje vysokou spolehlivost tiskáren Evolis Primacy také základní zárukou v délce 36 měsíců s možností dalšího rozšíření na celkových 48 měsíců.

*) podle typu zvoleného kodéru ( ISO 14443A, B, ISO15693, Mifare, DesFire, HID iCLASS )

Proč koupit tiskárny karet Evolis u Cardhouse ?

Cardhouse s.r.o. zastupuje značku Evolis na českém a slovenském trhu od roku 2007. O vysokou kvalitu služeb pečuje tým produktových specialistů a odborníků certifikovaných přímo výrobcem. Pomáháme našim zákazníkům nejen při nákupu nejvhodnější technologie, ale také se vždy dobře postaráme o bezproblémový provoz. Cardhouse s.r.o. je oficiální distributor společnosti Evolis a certifikovaný servisní partner

Podrobné informace o tiskárnách Evolis na našem e-shopu: Evolis Zenius Evolis Primacy