Představujeme Vám komplexní řešení pro správu návštěvníků „Hello Visitors“, založené na přepisovatelných kartách.

Optimalizace při uvádění návštěvníků do prostor společnosti je klíčovým faktorem při projektování pozitivního a profesionálního image. Kromě profesionálního uvítání jsou také důležité pečlivě navržené osobní visačky, které umožní okamžitou identifikaci návštěvníků v areálu společnosti. Toto řešení se skládá ze software Facility Friend, vytvořeného společností Viscount Systems, Inc., z tiskárny přepisovatelných karet Evolis Tattoo-RW, z přepisovatelných karet a visaček.

Přesné a ekonomické řízení toku návštěvníků

Facility Friend je komplexní, uživatelsky přívětivý software, který umožňuje podrobnou analýzu toku návštěvníků. Vysoce intuitivní ovládací panel dovoluje zobrazit identitu návštěvníků, počet hostů v areálu společnosti, informovat o délce návštěvy, spravovat nežádoucí osoby a generovat evakuační seznam osob uvnitř firmy. Pro optimální řízení návštěv v průběhu času má tento softwarový balík také možnost použít databázi kontaktů návštěvníků, která může být rychle naplněna za použití formulářů.

Tiskárna přepisovatelných karet Evolis Tattoo-RW, dodaná se softwarem, dovoluje ekonomickou, ekologickou a efektivní reakci na jakékoliv problémy související s návštěvníky a pohybem zaměstnanců. Tato tiskárna byla navržena pro výmaz a nový tisk dat, který je možné na jedné kartě provést až 500krát. Vzhledem k omezené době, po kterou je takováto karta využívána, je možnost jejího přepisu klíčovým aspektem celé aplikace, který ji odlišuje od mnoha jiných – v této aplikaci je možno každou kartu použít opakovaně až 500krát.

Opakované využití karet a absence tiskové pásky činí z Hello Visitors unikátní a mimořádně úsporné řešení, které zaručuje rychlou návratnost investic díky excelentní cenové politice (maloobchodní cena 1 500,- € bez DPH). Kromě snadné použitelnosti a cenové dostupnosti má řešení Hello Visitors s tiskárnou Tattoo-RW také minimální dopad na životní prostředí, jelikož lze opakovaně využít stejné karty.