Společnost Zebra uvedla na trh nový typ barvící pásky pro tisk identifikačních karet pod názvem DuraSecure YMCKOO. S neustále se zvyšujícími nároky na bezpečnost je kombinace tiskárny Zebra ZXP series 3 a nové šestipanelové pásky Zebra DuraSecure nejjednodušším krokem ke zvýšení ochrany identifikačních karet, ke zvýšení ochrany identity.

V čem je páska výjimečná?

Páska Zebra Durasecure YMCKOO obsahuje dva Overlay panely, namísto jednoho, jak je patrné z jejího názvu. Přidaný panel Overlay zvýší ochranu potisku proti vyblednutí barev a zároveň umožňuje vložit do ochranné vrstvy bitmapu s efektem vodotisku. To vše během jednoho průchodu karty tiskárnou, bez dalších nákladů na drahý přídavný laminátor.

Výhody pásky Zebra Durasecure YMCKOO

Vyšší zabezpečení karty

S páskou Zebra Durasecure YMCKOO lze vložit bitmapu do jedné ze dvou vrstev Overlay, čímž vznikne efekt vodotisku. Výsledný obrázek je viditelný pouhým okem ( tzv. Overt prvek), výraznější efekt je dosažen při vložení karty pod UV světlo, kdy se vodotisk rozzáří díky fluorescenčím složkám (tzv. Covert prvek).

Delší životnost barev

Na rozdíl od běžných barvících pásek, DuraSecure YMCKOO šesti-panelová páska obsahuje jednu overaly vrstvu navíc. Jde o vrstvu, která zabraňuje degradaci barev natisknutých na povrch karty. Karty s druhou Overlay vrstvou jsou zhruba o 50% odolnější proti vyblednutí než karty s jednou Overlay vrstvou.

Úspora nákladů

Páska Zebra DuraSecure YMCKOO šetří náklady několika způsoby. Není potřeba pořizovat doplňkové vybavení k tiskárně pro aplikace bezpečnostní vrstvy. Není potřeba objednávat nákladnou výrobu speciálních pásek se zakázkovými bezpečnostními prvky – s DuraSecure YMCKOO si můžete pro každou kartu zvolit jiný bezpečnostní obrázek- vodotisk. A konečně, karty s dvěma vrstvami Overlay vydrží prostě déle, ušetříte na opětovném tisku karet s degradovaným, vybledlým tiskem.

Fakta

  • Kompatibilní tiskárna: ZXP Series 3
  • Tiskový výstup: YMCKOO (Žlutá, Purpurová, Modrá, Černá, Overlay, Overlay)
  • Tiskový proces: jeden průchod tiskárnou
  • Odolnost Karet: zhruba o 50% vyšší než u běžné YMCKO pásky
  • Kapacita tisku: 230 karet
  • Firmware: pro funkčnost je potřeba FW verze 2.13 a Ovladadač 6.02 a vyšší. S aktualizací ovladače a firmware Vám pomůžeme, jsme certifikovaný Zebra Card servis, jediný v ČR.

A co Vaše karty?

Jak obtížné je padělat Vaše karty? Pokud uvažujete o zvýšení ochrany karet proti kopírování nebo neoprávněné manipulaci s tiskovými daty, je pro Vás kombinace tiskárny Zebra ZXP series 3 s páskou Durasecure YMCKOO nejdostupnější možností.

Pomůžeme Vám zvýšit bezpečnost karet

V případě zájmu pro Vás zdarma vytiskneme vzorky z dodaných grafických podkladů, abyste se mohli sami přesvědčit. Vážným zájemcům předvedeme, nebo zapůjčíme pásku/tiskárnu na otestování.

Nechte nám vzkaz pomocí kontaktního formuláře níže, zbytek zajistíme my.